Om Dagmars Hus

Dagmars Hus är ett litet, hemtrevligt bed & breakfast. På övervåningen finns två dubbelrum och ett stort familjerum. Rummen delar på ett gemensamt nytt, stort badrum med dusch samt ett extra toalettrum, även det på övervåningen. På nedre plan finns ett matrum. Här serveras varje morgon frukosten och vill du inte sitta inne finns möjligheten att njuta av frukosten i den lummiga trädgården. För dig som vill stanna några dagar finns kylskåp med frysfack och en mikrovågsugn i matrummet, och i trädgården finns en grill. På eftermiddagen finns i matrummet kaffe, te och choklad. Dagmars Hus erbjuder även att köpa med sig ett lunchpaket till dagens utflykt. 

Recensioner

Christina

8 juli 2019

"Som att komma hem till egen familj, mycket ompysslad av värdinnan. Gulligt hus riktigt på landet bland stora gårdar men nära till många sevärdheter. Sommaren som den var när man var liten." 

Anna

26 november 2018

"Rekommenderar verkligen detta boende. Oslagbart nära russen på Lojsta hed. Fräscht och trevligt! En riktig oas. Dessutom öppet året om!"


Eva

25 juli 2019

"Lugnt o skönt superb frukostbuffé. Familjärt. Åker gärna dit igen."

Om Dagmar


År 2015 flyttade Dagmar till Gotland från fastlandet med drömmen om att starta ett Bed & Breakfast. 2018 fick hon möjligheten att köpa den underbara sekelskiftsvillan i Gerum, nära Hemse. Här såg hon snabbt möjligheten att förverkliga sin dröm och öppnade huset för gäster i juli 2018. Dagmar bor i  en separat del av huset med sina två hundar och i inhägnaden ute i trädgården går hönsen som leverera frukostäggen.

Dagmar har sitt Bed & Breakfast öppet året om!

Vi ser framemot ditt besök!