Huset Rikvide i Kvarnåkershamn

Uthyrning året om

Underbart nybyggt hus nära stranden i Kvarnåkershamn

Huset Rikvide ligger vid den vackra kusten i Kvarnåkershamn, ca 45min bilväg söderut från Visby. Från stora vägen viker du av på en fyra kilometer lång rak väg som tar dig till detta härliga och lugna sommarstugeområde långt från stim och stress. Här hittar du havet och stränder en kort promenad bort (ca 300m). Även tennisbana, volleybollbana, promenadstråk och bouleplan finns ett stenkast från huset. I området finns även en sommarbutik men storhandling sker med fördel i Hemse, Burgsvik eller Klintehamn. 

Upp till sex sovplatser

Huset är 65 kvm stort med tre sovrum uppdelat på 1,5 plan. De tre sovrummen har tillsammans totalt 6 fasta sovplatser. Sovrummet på loftet har en dubbelsäng och ytor för extrasäng eller madrass,   sovrummen nere har var två sovplatser i våningssäng. Totalt finns sju täcken och kuddar.

Det öppna vardagsrummet och köket med full takhöjd har två soffor och ett matbord med plats för sex personer. I vardagsrummet finns en TV-skärm med dvd/chromecast (via eget WIFI) och bluetoothhögtalare. I köket finns spis med induktionshäll och varmluftsugn med inbyggd micro. Kyl med frysfack, samt diskmaskin. I badrummet finns toalett, handfat, dusch samt tvättmaskin. Varmvattenberedaren tar 3-5 duschar beroende på längd. Huset har golvvärme och åretruntstandard. 

Miljö, trädgård och utemiljö

Stor vikt har lagts vid att uppföra huset med ett ekoperspektiv och i naturmaterial. Det är som oftast bevattningsförbud på Gotland sommartid. Läs mer under https://www.gotland.se/ .
Avfall sorteras i sopkärl, en för hushållssopor och en för matavfall/kompost. Använd "grön säck" (att köpa i mataffär) om kärlen är fulla.

Tomten är naturtomt med en ca 150kvm gräsmatta (under uppväxt) och angränsande skog bakom huset. På gräsmattan finns en större studsmatta och en liten koja/kiosk att leka i för barn. I anslutning till huset finns två altaner i söderläge med vilstolar, matgrupp och parasoll samt grill. Grusvägar och strandängar i närområdet.

Priser

Lågsäsong  v. 40 - v. 20

Dygn
Långweekend (tors-sön)
Vecka (sön-sön) 

(Bokat 2021: v. 19)


850kr

3500kr

5000kr

Mellansäsong v. 20 - v.23  samt v. 35 - v. 40

Dygn

Långweekend (tors-sön)
Vecka (sön - sön)


1400kr

5000kr

8000kr

Högsäsong: v. 24 - 34

Vecka (sön-sön)

(Bokat 2021: v. 25 + 27-32)


  10 000kr

                                                                                                                  

Kontakta Dagmars Hus för information om tillgänglighet och bokning